Portfolio: verhalen over mij

Meer weten over projecten die ik eerder heb gedaan? Lees hieronder enkele ervaringen van anderen. Verhalen over mij, aangevuld met wat meer informatie over het desbetreffende project.


SO Fier: arbeidsmarktcommunicatie

So Fier, een school voor speciaal onderwijs in Utrecht, kampte met een tekort aan nieuwe leerkrachten. Ze vroegen mij mee te kijken met hun (arbeidsmarkt)communicatie met als doel het werven van nieuwe medewerkers. Na een dag de school bezoeken, inclusief het bijwonen van meerdere lessen in verschillende klassen en het voeren van informele interviews met meerdere teamleden, ben ik begonnen met het neerzetten van het verhaal van SO Fier. Op basis daarvan heb ik nieuwe content gemaakt voor de website (nieuwe teksten, nieuwe foto's), hebben we een specifieke 'Werken bij' pagina laten maken (content gemaakt) en heb ik nieuwe vacatureteksten geschreven. Het team van SO Fier is inmiddels op volle sterkte!

'Annelies heeft ons geholpen met het opstellen van nieuwe vacatureteksten en het vormgeven van onze website inclusief het maken van de foto's. In die tijd hebben we Annelies leren kennen als iemand die heel flexibel is, vernieuwende idee├źn in kon brengen, snel in actie kwam wanneer het nodig was en duidelijk en prettig kon communiceren. Heel blij met het eindresultaat!'

Inge Kluitman, adjunct-directeur SO Fier

www.sofier.nl

werkenbij.sofier.nl


OBS Jules Verne: nieuwe website

OBS Jules Verne is een vernieuwende school in hartje Ondiep, Utrecht. De school is gehuisvest in een pachtig nieuw gebouw en biedt een goed doordacht onderwijsconcept waardoor kinderen, ouders en leerkrachten zich snel thuis voelen op deze fijne school. De website paste niet meer bij de school en haar onderwijs en was toe aan vernieuwing. In samenwerking met de directie heb ik een nieuwe website ontworpen en alle content gemaakt (tekst en beeld).

'Annelies heeft de website van onze basisschool ontworpen. Na een interview heeft ze zelf de teksten en de opzet van de site gemaakt. Geheel passend bij de sfeer die wij als school willen uitstralen. Ze heeft vervolgens zelf prachtige foto's gemaakt die de site compleet maakten. De site is nu een jaar in de lucht. Ik krijg nog steeds veel complimenten van nieuwe ouders en leerkrachten over de site. Heel blij mee!'

Jessica Geldof, directeur OBS Jules Verne

www.obsjulsverneutrecht.nl


Prinses Margrietschool: het verhaal en nieuwe teksten voor website

De Prinses Margrietschool kreeg een nieuwe website en vroeg mij mee te kijken naar de inhoud. Na een leuk en uitgebreid gesprek met de directie en het doornemen van verschillende documenten, heb ik het verhaal van de Margrietschool in tekst neergezet. Op basis hiervan heb ik een voorstel voor menu-indeling voor de website gedaan, oude teksten herschreven en nieuwe teksten gemaakt.

'Ik vond het heel fijn dat je op een ongedwongen manier eerst het gesprek aan bent gegaan om informatie op te halen. Dat je er daarna prachtige passende teksten van hebt gemaakt, die je nog weer bij ons hebt neergelegd om te checken of dat was wat wij bedoelden/ wilden.
Tevens waardeer ik je snelheid en precisie!'

Noortje Wesemann-Sueters, directeur Prinses Margrietschool

www.margrietschool-utrecht.nl